Gastenboek

Gastenboek

Leest u mee wat onze klanten voorheen in ons gastenboek schreven.

 


Sjaak Hendriks
11.05.2018, 06:53:03
email.png website.png
Complimenten voor de mooie overzichtelijke website. Dank voor de inspiratie op het gebied van kunststof kozijnen.

Starren-Bongers
03.02.2018, 11:10:01
email.png
Ik wil Bebemo grote complimenten geven voor het plaatsen van alle kunstof ramen en deur en alle rolluiken bij mijn moeder.
Super lieve vakmensen
Top.Bedankt.

monique
19.12.2017, 07:17:58
email.png
Vorige week weer een mooie installatie van nieuwe raampjes en wederom weer perfect afgewerkt.
De complimenten aan de medewerkers van BEBEMO!

Nico Kempeners
07.12.2017, 15:04:47
email.png
Graag willen wij het hele Bebemoteam bedanken voor de bijzonder prettige wijze waarop jullie het raamkozijn en de voordeur vervangen hebben in Bunde.
Wij zijn zeer tevreden en krijgen met name voor de nieuwe voordeur regelmatig complimenten.
Bebemo is zeer aan te raden. er wordt keurig netjes en op tijd gewerkt door deskundig en vriendelijk personeel.

Ruud & Patricia
18.10.2017, 14:05:24
email.png
Dankjulliewel voor het geleverde werk. Ziet er goed uit. We zijn er erg blij mee.

Tom en Kyra Pasmans-Crijnen
17.08.2017, 00:41:47
email.png
Hulde voor de monteurs van Bebemo, vakbekwaam, goede afwerking en alles wordt schoon achter gelaten (ff dweilen moet je toch echt zelf even doen ) 4 dagen gepland voor volledige vervanging van kozijnen en deuren, op de 3e dag was de klus geklaard. Jammer dat er (nog) geen garagepoorten in het assortiment zitten het liefst zou ik ook deze laten plaatsen door deze betrouwbare onderneming.
Geen klachten, goede service, snel antwoord op al je vragen.
Zoek niet verder. Ga voor deze heren!

leon en mieke gerardu
15.04.2017, 14:53:16
email.png
Vorige week zijn door Bebemo onze voordeur en openslaande deuren geplaatst.Hier zijn wij zeer tevreden over .
Ook de gemaakte afspraken die correct worden afgehandeld. De medewerkers zijn zeer vakbekwaan en vriendelijk , alles werd netjes achtergelaten.
Bebemo bedankt voor de goede service. Chapeau !!

Wim en Anita van de Moosdijk
15.02.2017, 19:04:16
email.png
Twee weken geleden zijn wij binnen Spaubeek verhuisd en het huis waar we naar zijn gegaan wilden we in orde maken naar onze zin. Diverse bedrijven ingehuurd, Bebemo voor het plaatsen van een geheel nieuwe pui in wat eerst de garage was en nog wat houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas. Kunnen maar een ding zeggen , nog steeds niet helemaal op orde voor wat betreft leveringen van andere bedrijven, Bebemo was de enige met een super strakke planning die gewoon hun afspraken na kwamen. Toppie, Heel goed vakmanschap geleverd , kunnen alleen maar super tevreden zijn. Klasse , kunnen jullie alleen maar 100 % aanraden !!!!!

Mandy & Bart
17.10.2016, 20:49:31
De afgelopen weken hebben de mannen van Bebemo ons gehele huis, gefaseerd, voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Een goede eerste indruk vertaalde zich naar een mooi en trots resultaat! Alle medewerkers van Bebemo zijn vriendelijk en hebben hart voor de zaak! Bebemo, Nathan, bedankt voor jullie service!

Yvonne Schreurs
06.10.2016, 22:07:21
email.png
Door bebemo in het gehele huis kunststof kozijnen en deuren laten plaatsen. Een duidelijke offerte en goed advies. Top materiaal, en vakkundig geplaatst. Dit werd gedaan door nette en vakkundige mensen. Patrick en Barry, top werk afgeleverd. En alles heel netjes opgeruimd.

Maurice opgenoorth
03.09.2016, 19:22:49
Na een goede uitleg en een super advies het gehele huis laten voorzien van kunststof kozijnen en deuren.
Gemaakte afspraken zoals besproken nagekomen, de monteurs waren vriendelijk en werken heel erg nauwkeurig en schoon. Perfect afgeleverd! Pluim voor het gehele team zowel directie als monteurs Bebemo
En dan niet te vergeten ook nog een super prijs.
Mvg
Maurice

Fam. Heusschen
26.08.2016, 20:31:12
email.png
Enige maanden geleden is ons hele huis voorzien van Kömmerling ramen en buitendeuren. Dit is gedaan door de mannen van BeBeMo en wij zijn hierover zeer tevreden. Alles werd netjes achtergelaten door het vriendelijke, deskundig en plezierig personeel en de gemaakte afspraken komen ze na. Dank aan de directie voor hun deskundig advies en de uitstekend gedocumenteerde offerte. Dank en complimenten aan de uitvoerders Patrick, Barry en Ralph.
TOP werk voor een TOP prijs!!

hamelers
28.06.2016, 10:42:16
email.png
Na plaatsing openslaande deuren vorig jaar en nieuwe ramen aan de voorzijde deze maand kan ik Bebemo iedereen aanbevelen. Zelfs van de buren kreeg ik complimenten voor de mooie ramen.
Goeie service, vriendelijk personeel welke zo netjes alles afwerkt dat je zelfs nog geen verfkwast naderhand hoeft te hanteren. Mijn complimenten voor deze medewerkers.
Op naar de volgende ramen in de woning!

Fam. Gerards
31.03.2016, 15:58:35
email.png
Het wachten op de nog te plaatsen kozijnen en de afwerking van de reeds niet door Firma Bebemo geplaatste kozijnen heeft geloond. Ook wij hadden vanaf het eerste contact een goed gevoel bij deze firma. Er werd kundig en efficiënt gewerkt, waardoor voor ons duidelijk werd dat het ook anders kan, als de misère die we het afgelopen half jaar hebben ondervonden. Service en nazorg zijn optima forma. Complimenten en een echte aanrader!

F. Schlooz
17.03.2016, 12:27:23
email.png
Sinds enkele maanden zijn we trotse eigenaar van een nieuwe voordeur, waarover we veel komplimenten krijgen. Degelijk vakwerk, smaakvol ontworpen en kundig geplaatst. Klasse, Bebemo !

Meurders
22.02.2016, 08:40:16
Afgelopen vrijdag een nieuwe voordeur en tuindeur geplaatst gekregen.
Super....... alles was netjes afgeleverd en het ziet er geweldig uit, vriendelijk en vakkundig personeel.
Na afloop was niet te zien dat er gewerkt was, alles werd opgeruimd.......top!!!

Fam.Mannens
09.02.2016, 17:21:21
email.png
Onlangs hebben wij ons hele huis laten voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren.
Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met Bebemo hadden wij een goed gevoel over dit bedrijf.Hele kundige en eerlijke uitleg,zeer goede adviesen.
Op de koudste dagen van dit jaar bij temp.van -6 tot -10 hebben deze mensen in twee dagen tijd onze hele huis van nieuwe ramen en deuren voorzien.Wat een team zoals deze mensen te werk gingen,efficient vakkundig en netjes.Chappau voor deze mensen.Ook de nazorg was geweldig.Dus wij kunnen iedereen aanraden BEBEMO uit Berg en Terblijt.Bedankt

Familie Donders
20.12.2015, 12:39:16
email.png
Afgelopen zomer een week lang bezoek gehad van Bebemo voor een totale renovatie.
Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en service van de geleverde producten door Bebemo.
Keurig en kundig personeel. Goed meedenken naar oplossingen waarbij kwaliteit voorop staat en niet het geld.
Afterservice is super.
BeBeMo een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar kozijen, schuifpuien, overkappingen en voordeuren,

Hans en Wilma Frantzen
30.09.2015, 08:02:23
email.png
Vorige week ramen en kozijnen vervangen aan achterzijde woning. Van A-Z perfect geregeld. Deskundige en heel aardige medewerkers.
Kortom: Bebemo................een AANRADER

Veronique en Simon Snakkers
23.09.2015, 10:19:11
email.png
Afgelopen dagen zijn de ramen en kozijnen vervangen -> top! het is heel mooi geworden. Verder heel goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Fam Van Winssen
21.09.2015, 16:38:15
email.png
Wij hebben in twee etappes ons huis laten voorzien van nieuwe ramen en deuren.
De eerste helft zit inmiddels al twee jaar en afgelopen voorjaar de tweede helft. Allebei de keren is er netjes gewerkt en de werkplekken zijn bezemschoon opgeleverd. Super!
Na twee jaar ziet alles er nog even netjes en strak uit. Heel mooi product.
Vanaf de offerte tot en met na service, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank!
Bebemo is een aanrader!

Fam. Wolters
14.09.2015, 20:10:04
email.png
Bebemo heeft deze zomer ons huis volledig voorzien van kunstof kozijnen en rolluiken. Bebemo was bereid om, ondanks hun volle agenda, de 1e fase van deze klus op onze wensen af te stemmen en de kozijnen te plaatsen voor 1 juli. Men kwam zelfs met 4 monteurs die vakkundig de hele achtergevel hebben voorzien van kozijnen, deur en rolluiken. Ondanks de enorme hitte op die dag. Na een welverdiende lunch (hamburgers) hebben ze met een gezonde portie humor hun klus geklaard. Met het weekend voor de deur bleef men toch langer doorwerken totdat alles klaar was.
In diezelfde lijn heeft men na de bouwvak de voorkant voltooid. Overall hebben ze zeer goed werk geleverd en zijn we zeer tevreden over het eindresultaat, de service en de prijs.
Het was gezellig!!
Maurice en Trix

Fam. Wilhelmsen
10.09.2015, 13:22:16
We hebben vorig jaar alle kozijnen, rolluiken en de voordeur laten vervangen. Vanaf de offerte tot de plaatsing en het naweerk hebben de mensen van bebemo heel goed werk geleverd. Speciale wensen van ons werd vanzelfsprekend nagekomen en ook goed meegedacht om tot de beste oplossing te komen. Net nog een probleempje gehad met een ruit, ook dit weer heel netjes opgelost. Iedereen is altijd vriendelijk, op tijd, klantgericht. Perfect dus. We zijn super tevreden en kunnen bebemo echt aan iedereen aanbevelen.

stevens
26.07.2015, 12:20:02
email.png website.png
bedank voor het goed monteren van de nieuwe kozijnen plus voor deur bij ons goede samen werking met FRED
en BERT wij hebben een nieuwe af spraak met JOS gemaakt voor de boven verdieping na de vacantie zijn komt dit in orde TOPPIE

Tanja Cobben
20.07.2015, 12:20:55
Bedankt voor ons super mooie nieuwe huis!
Ons gehele huis voorzien van nieuwe kozijnen en deuren, wat een mooi resultaat!
onze speciale dank gaat uit naar Fred en Barry, wat een top team! De kozijnen en deuren super geplaatst en alles heel mooi afgewerkt, daarnaast werd er ook iedere keer netjes opgeruimd.
Ook nog onze speciale dank voor Ralph om ons probleempje met de deur op te lossen, en om niet naar huis te gaan voor het geregeld was.
Mochten wij in de toekomst horen dat iemand nieuwe kozijnen will plaatsen dan weten wij wie we zullen aanbevelen!
Groetjes Michel en Tanja Cobben

Ramona Blezer
19.07.2015, 16:10:58
email.png
Bedankt Bebemo !!! voor ons totaal nieuw huis !
Boven en onder nieuwe kozijnen, twee nieuwe deuren en achter een grote schuifpui !
Super blij en tevreden met t resultaat en dat allemaal in 3 1/2 dag
Extra dank aan Fred en Jef voor hun harde werken en t mooie resultaat !
Groetjes Dave en Ramona Blezer

Frans Steinbruck
13.07.2015, 17:35:56
email.png
Grote overkapping, ruim 7 mtr en nieuwe voordeur geplaatst. Het was een flinke klus maar de mannen hebben het perfect gedaan. Alles in de afgesproken tijd en keurig netjes afgewerkt. Er moest nog een afdek kapje nageleverd worden en dat is vrij snel aansluitend geplaatst. Een paar kleine afwerkpuntjes zijn toen we dit melde meteen tot volle tevredenheid afgewikkeld. Wij kunnen Bebemo van harte aanbevelen. Bedankt Jos en Nathan en de medewerkers.

Fam. Smit
10.07.2015, 15:53:33
email.png
Bij ons zijn boven en beneden nieuwe kozijnen geplaatst en een nieuwe voordeur, alles is gegaan zoals van te voren was afgesproken. De mannen ( Ron en Remco) waren zeer vriendelijk, hebben heel goed en net werk geleverd en dat in een hoog tempo! Wij hebben bij de ramen ook rolgordijnen besteld, dit ziet er super mooi en strak uit, echt een aanrader!
Mocht het ooit nodig zijn komen we zeker bij jullie terug. Bedankt!!

Maarten Tielen
26.06.2015, 11:33:36
email.png website.png
Gehele onder verdieping naar tevredenheid nieuwe kozijnen en voordeur laten plaatsen door de mannen van Bebemo. Ze hebben hard gewerkt en erg kundig en kwamen de eerder gemaakte afspraken met Nathan keurig na. Erg goed werk geleverd en door hun harde werken op tijd alles erin gekregen zodat we geen vertraging hebben opgelopen tijdens onze verbouwing! Bedankt!

Wiel.huntjens
23.06.2015, 20:01:25
email.png
Toppers in renovatie en installatie
Barry en Fred vandaag en gisteren alles volgens plan geplaatst. Ellis en ik zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat. Zoals afgesproken met Natan is het ook uitgekomen. Ga zo door. 2 kanjers van medewerkers
Mvg
Wiel huntjens

Laurien van de Wouw
10.06.2015, 14:16:16
email.png
Ik had een afspraak gemaakt voor een offerte voor een nieuw kozijn, ter plaatse bleek dat het kozijn niet goed afgesteld was en dat met het opnieuw afstellen ervan het probleem opgelost was. Eerlijke verkopers!

Jos Pluijmen
05.06.2015, 15:43:44
email.png
Gehele huis laten voorzien van nieuwe kunstof ramen en vensterbanken.
Ondanks dat het een wat ouder huis betreft waar niet alles even recht/haaks is.
Is alles zeer netjes en naar volle tevredenheid geplaatst en afgewerkt.
Bebemo bedankt hiervoor.

Fam.Gerards
11.04.2015, 11:53:38
email.png
Firma Bebemo heeft woensdag en donderdag bij ons meerdere kozijnen geplaatst.
In een woord geweldig,vrolijke,betrouwbare ,correcte en vakkundige mensen.
Afwerking perfect zoals het opruimen van alle afval.
Alle afspraken netjes afgehandeld.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen.
Bebemo zullen wij bij iedereen aanraden,prijs en kwaliteit is goed.
Bedankt en de groeten aan Fred en Rik

Sandra
31.03.2015, 18:28:33
Alles is netjes verlopen, van offerte en advies tot en met het plaatsen en afwerking. Alle kozijnen en de voordeur laten vervangen en wederom voor Bebemo gekozen, na goede ervaringen in een eerder huis.
Vriendelijke en kundige mensen. Zeer tevreden en zeker een aanrader!

Fam.Vanhouttem
04.02.2015, 20:24:19
email.png
Firma Bebemo heeft 2 dagen geleden MET DIT WEER een schuifpui en een kozijn geplaatst.
Alle beloftes zijn nagekomen vanaf de dag van de bestelling tot de dag van plaatsing.
Goed advies gesprek en goede prijs kwaliteit verhouding.
De monteurs zijn goede vakbekwame medewerkers van de firma en ook nog eens zeer vriendelijk.
Werken snel,precies,en netjes.
Zeer goede afwerking en plaats van de werkzaamheden zeer goed opgeruimd achtergelaten.
Zou in de toekomst iemand in mijn familie en/of vriendenkring iemand nieuwe kozijnen nodig hebben zal ik zeer zeker de firma Bebemo aanbevelen.
SCHITTEREND WERK HEREN DANK JULLIE WEL.

Familie Ubags
21.01.2015, 20:49:46
email.png
Absolute aanrader!
De afgelopen jaren verschillende keren Bebemo ingeschakeld.
Prettig contact met de eigenaren.
Zeer goede service, ze denken actief met je mee. Personeel werkt zeer nauwkeurig en professioneel.
Ook wanneer je jaren later contact opneemt voor een (kleine) servicevraag staan ze direct voor je klaar.
Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Chapeau !

Fam Lion.
20.01.2015, 19:04:50
email.png
Ondanks het koude gure weer, hebben de werknemers van Bebemo alle 14 ramen, deuren en rolluiken vervangen in ons huis.
Deze mensen verdienen een dikke tien. zij leveren vakwerk en gaan heel netjes te werk. De afwerking is gewoon top.
De werkzaamheden waren zelfs een dag eerder klaar dan gepland. Ons huis heeft nu een totaal nieuwe uitstraling.
Wij kunnen met een gerust hart iedereen die nieuwe ramen en deuren wil laten plaatsen, deze firma aanraden.
Mensen van BEBEMO bedankt.

Fer
02.12.2014, 10:42:44
email.png website.png
Collegas,
Goede website. Vol met inspiratie voor wat betreft kozijnen e.d. Mooie afbeeldingen.
Groeten
Fer

Jan
23.11.2014, 20:26:30
website.png
Fijne en mooie afbeeldingen! Ik denk om jullie binnenkort zeker eens te contacteren.
Mvg

Fam janssen
19.11.2014, 11:42:36
email.png
Maandag en dinsdag hebben zij bij ons in het hele huis kunststof kozijnen geplaatst.
De jongens waren heel vriendelijk en ze hebben vakwerk geleverd.
We zijn ook heel erg tevreden over het resultaat.
Bedankt
Fam Janssen De Heeg

Harrie van Haren
12.11.2014, 19:39:46
email.png
Als werkgever moet je trots zijn dat je zulke vakmensen in dienst hebt.
Deze week alle kozijnen aan de voor en achtergevel laten vervangen door Bebemo. Zeer tevreden over het voortraject, het plaatsen en de afwerking,

Yvonne Dupuits
22.10.2014, 20:04:36
email.png
Alle lof voor het plaatsen van mijn nieuwe kozijnen. Zowel van binnen als van buiten mooie afwerking.
Zelfs één dag eerder klaar dan gepland. Chapeau !!
Zal jullie zeker verder aanbevelen.

Jos Lebouille
16.10.2014, 11:01:54
email.png
Gisteren werd door Bebemo bij ons een project van 34 (!!) kozijnen en deuren afgerond. Na de eerste dag waren een vijftal kozijnen geplaatst...... met de verkeerde kleur..... Er bleken in totaal tien kozijnen met de verkeerde kleur geleverd te zijn. De schrik was groot, maar de opluchting nog groter. Bebemo regelde dat de fabriek tien nieuwe kozijnen met de juiste kleur maakte en alles werd toch binnen de afgesproken tijd gemonteerd. Één dubbele deur werd helaas niet op tijd gehaald, maar dat werd uitvoerig gecommuniceerd en het uitstel is daarom zeer acceptabel.
Het meedenken van Bebemo was perfect en oplossend vermogen minstens zo groot.
Warm aanbevolen !

RTV Parkstad
29.08.2014, 14:25:03
email.png
Wij zijn supertevreden over het geleverde werk van Bebemo. Vanaf offerte tot oplevering alleen maar complimenten! De verwachtingen waren hoog, maar dit overtreft alles. Het ziet er supermooi uit!
Dank aan het team van Bebemo!

Vve Bosscherweg.
26.08.2014, 17:43:29
2 jaar geleden een nieuwe voordeur laten plaatsen door Bebemo. Door de goede service en kwaliteit binnen dat jaar nog een voordeur laten vervangen. Nu deed het slot van de voordeur het niet meer na 2 jaar en konden we er niet meer in. Naar Bebemo gebeld en die stonden binnen een half uur hier en hebben het ter plekken gerepareerd. Ze gaven aan dat dit service van de zaak was. Kijk dit noem ik nou nog een service! Klasse!

Guus Wijshoff
30.07.2014, 16:11:00
email.png
Onlangs heeft Bebemo een overkapping bij ons geplaatst. Super werk en professioneel!
Ging alles perfect, nee. Er was een piepklein scheurtje in een glasplaat, dat had ik zelf nog niet eens gezien. Ook dit hebben ze enkele weken later perfect opgelost.
Zowel het plaatsen, het opruimen daarna, het oplossen van de openstaande puntjes en zelfs de snelle terugbetaling van die ene spot die teveel op de rekening stond.
Hoewel dit zakelijk zo hoort, is dit gelukkig ook zo in jullie ogen! En dat is in deze tijd toch niet meer zo normaal en zeker een compliment Bebemo waard! “Mond-tot-mond” reclame is belangrijk, zeker in deze tijd. Wij zullen het zéker doorgeven, klasse actie Bebemo, zo hoort het!

Beum Elektro
20.06.2014, 14:00:52
email.png
Vandaag 20 Juni een service monteur van Bebemo op bezoek gehad. We hadden een probleem met de greep van onze winkeldeur. dit is op een uitstekende wijze opgelost. zelfs kostenloos terwijl de deur al ruim 4 jaar geleden geplaatst is geworden. wij kunnen maar een ding zeggen: SUPER SERVICE en BEDANKT!!! met vriendelijke groeten Beum Elektro

Fam. Knoops
19.06.2014, 19:11:24
email.png
Gisteren en vandaag ( 18 en 19 juni ) hebben Remco en Patrick bij ons een nieuwe ( grote ) kozijn en overkapping geplaatst. Iedereen kan ik Bebemo aanraden want er wordt door deze mannen vakwerk optimaforma geleverd. Ook verschenen Remco en Patrick beide dagen met een grote glimlach op hun gezicht ( ze hadden zichtbaar plezier in hun werk ) Ik wil dan ook BEBEMO bedanken voor de superservice en vakwerk, en met name Remco en Patrick en ook de directie voor de correcte afhandeling van alle afspraken. NIETS is de mensen van BEBEMO te veel !!!! Nogmaals BEDANKT

Deborah
05.06.2014, 19:57:40
email.png
Vorige week heeft Bebemo ons hele huis voorzien van nieuwe kozijnen en deuren. Niet alleen wij maar de hele straat vindt het prachtig! Een pluim voor het vakwerk en vooral ook de service van Bebemo, klant is duidelijk koning en alle wensen zijn helemaal bediend! Bedankt Bebemo wij zijn super blij!

Fam. Bovens
22.05.2014, 10:11:15
email.png
Gisteren in de middag heeft Dhr Ron Houben geheel zelfstandig op een paar uurtjes onze nieuwe keukenraam en rolluik geplaatst. Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze en het vakmanschap van deze monteur. Wij hadden vooraf alles afgeplakt en vol gehangen met doeken voor het stof, maar dit bleek achteraf allemaal niet nodig. Het blijkt dat het ook op deze wijze kan en als wij voor de volgende keer weer een raam of deur willen vervangen, zullen wij zeker weer met Bebemo in zee gaan en vragen naar deze meneer. Bedankt Fam Bovens

Fam. Tuckmantel
14.05.2014, 19:31:14
email.png
14/05/14 Vandaag is onze nieuwe voordeur geplaatst. De mannen waren op de afgesproken tijd aanwezig. De grond werd netjes afgedekt en binnen no time zat de nieuwe deur er al in. Alles werd netjes en secuur afgewerkt. Het resultaat mag er zijn. We zijn zeer tevreden over de service vooraf, de planning, het nakomen van de afspraken, en vooral de uitvoering was prima. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Chapeau !!! Hopelijk gaan wij nog jaren genieten van onze nieuwe aanwinst. Bedankt voor alles. Fam. Tuckmantel.

Ingrid en Edwin Curfs
18.03.2014, 15:12:26
email.png
Wij hebben 17 maart jl. kunstof kozijnen laten plaatsen in woonkamer en keuken.
Wij zijn zeer tevreden. De jongens waren mooi op tijd aanwezig, hebben keurig werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd.Ook de afspraken vooraf met Nathan verliepen heel netjes en duidelijk. wij zullen hen zeker aanbevelen! Bebemo................Chapeau!!!!!!

Luc Chambille
03.03.2014, 10:26:55
email.png
Na vorig jaar de kozijnen, dit jaar een nieuwe voordeur. Fantastisch vakwerk weer zoals gewoonlijk!

Eddie Geraerds Thesingh
20.02.2014, 19:12:00
email.png
Vandaag was het dan zover, eindelijk mijn kozijnen en de schuifpui geplaats.
Heren fantastisch werk afgeleverd.
ik zal jullie zeker adviseren aan mijn vrienden.

Swillens
22.01.2014, 21:07:24
email.png
Als werkgever moet je trots zijn dat je zulke vakmensen in dienst hebt.
Deze week alle kozijnen aan de voorgevel laten vervangen door Bebemo. Zeer tevreden over het voortraject, het plaatsen en de afwerking,

Björn van den Berg
12.12.2013, 18:22:25
email.png
in 2012 nieuwe schuifdeur laten plaatsen. Super materiaal dit jaar alle ramen vervangen. Zowel het voortraject als het plaatsen als de nazorg zijn top! Echte vakmannen! Thanks!

Kissels-Bruinsma BV
28.11.2013, 09:08:31
website.png
Gisteren zijn door Fred en Jef zeer vakkundig de kozijnen en de nieuwe deur geplaatst, het is fijn om vaklui aan het werk te zien. Bedankt!

Marieke Ramaakers
13.11.2013, 15:05:39
email.png
Fase 1 voor het vervangen van ramen en deuren is uitgevoerd. Wij zijn er heel blij mee.
Klasse, en hartelijk dank!

Fam vd Heuvel
04.11.2013, 08:09:47
email.png
Snelle service, en prima herstel van onze achterdeur.
Dank nogmaals, jullie hebben ons blij gemaakt!!

Zegers
03.11.2013, 18:41:18
email.png
We zijn zeer tevreden met de kozijnen en bedankt voor de goede afwerking.

fam dijkmans
31.10.2013, 16:13:13
email.png
zeer tevreden over het kozijn wat jullie gemakt hebben

Familie Van Loo-Jungblut
02.06.2013, 17:15:27
email.png website.png
Bebemo is inderdaad een sterk team! Fantastische nieuwe tuindeuren geplaatst als ingang van onze praktijk. De levering was op de afgesproken dag, op de afgesproken tijd, 2 hartstikke vriendelijke en hard werkende heren hebben hem met zorg geplaatst en de hele straat geniet mee van een schitterend zicht op waar eerst een garagepoort zat.
Het lijkt normaal, maar dat is het niet meer tegenwoordig en dus: super bedankt voor jullie correcte en nette service!

Fam. Geurts Elsloo.
27.05.2013, 15:40:41
email.png website.png
Wij willen graag BEBEMO en de 2 medewerkers die bij ons op 24 mei 2013 onze oude houten kozijnen en deuren vervangen hebben door kunstof met dubbel glas,HARTELIJK BEDANKEN voor hun deskundig werken,erg beleefd,netjes werk geleverd,mooi afgewerkt en alles netjes achter gelaten,Jongens BEDANKT.
BEBEMO ga zo door,jullie zijn een voorbeeld voor velen.
Graag tot ziens bij onze volgende vervanging van kozijnen. BEDANKT,BEDANKT.

Ariaans
21.05.2013, 21:57:17
email.png
Bent u zich aan het orienteren voor kozijn of rolluiken stop dan met zoeken en ga naar Bebemo.
1 febrauri hebben zij onze vier oude kozijnen vervangen door nieuwe renovatie-profielen en dit deden zij met veel deskundigheid, netheid en vooral de afwerking van het geheel daar kunnen veel bedrijven wat van leren.
Mannen met veel plezier met jullie samengewerkt en een knap stukje werk geleverd.
Familie Ariaans oet Gelaen

Sophie en Jan Smeets
21.05.2013, 20:06:26
Nadat we in september 2012 met zeer grote tevredenheid 2 glaswanden en 1 screen hebben laten plaatsen door Bebemo, waren we ervan overtuigd dat ook een volgende opdracht naar Bebemo zou gaan.
Ook deze opdracht is vandaag weer zeer vakkundig en netjes uitgevoerd (door Remco).
Bebemo is voor ons dan ook een bedrijf met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, prima service en met vakkundige, nette en correcte mensen.
Bebemo is voor ons een bedrijf dat wij iedereen zouden aanraden !

Chris
21.05.2013, 17:41:17
email.png website.png
Graag wil ik jullie team hartelijk danken voor het snelle leveren van een mooie pui bij mijn moeder in Valkenburg. Zoals telefonisch besproken was het qua planning lastig echter hebben jullie ons voorrang kunnen geven, waarvoor hartelijk dank! Zo kan mijn moeder weer met een gerust hart slapen (en ik ook). Prima service, correcte tijdige levering en goed resultaat.

Kicken - Vangrieken
30.04.2013, 09:25:05
email.png
Jo en Danny
Valkenburg
15.04.2013
Voor de tweede keer op rij kozen we voor Bebemo voor het vervangen van onze oude ramen door kunststoframen en deuren. Als je nu eenmaal zeer tevreden bent over een vroegere ervaring met Bebemo was het niet moeilijk een keuze te maken wie dit werk moest uitvoeren. Nadat we met Bebemo in zee gingen voor geheel nieuwe ramen incl voor en achterdeur te voorzien van Kunststof kozijnen hebben we goed kunnen overleggen hoe we het wilde laten worden. De planning werd opgesteld waar wederom de flexibiliteit naar voren kwam. Goede tips en adviezen voor uitvoering en keuzes hebben we goed overlegd. Dit zorgt voor een verbouwing zonder al te veel stress. Als je na afloop ook kunt constateren dat al de afspraken zijn nagekomen is dit een groot pluspunt.
Verder heeft dit geleid tot een heel mooi eindresultaat waar we heel wat complimenten over gekregen hebben. Uitstekend, vriendelijk vakbekwaam personeel in combinatie met degelijk en betrouwbaar materiaal en afwerking .
Namens ons wensen we Bebemo veel succes verder en voor iedereen die dit leest nog een advies ….
Niet lang zoeken gewoon Bebemo boeken.

Emma Rieff Vve "Barreer"
25.03.2013, 13:57:38
email.png website.png
De firma Bebemo heeft in ons appartementencomplex “de Barreer” aan de Brusselseweg/ hoek Bilserbaan alle houten kozijnen, deuren en ramen vervangen.
De werkzaamheden hebben precies volgens schema een maand geduurd.
Het werk is prima verlopen. Het gemaakte tijdsschema is zonder problemen
gerealiseerd. Het personeel heeft voortreffelijk vakwerk geleverd. Onze twintig appartementen en de entreehal zien er schitterend uit.
Alles huiseigenaren van ons complex hebben, zonder uitzondering, hun waardering uitgesproken
voor het geleverde werk en de plezierige contacten met de werknemers van
Bebemo.
Kortom: VvE “de Barreer”, gelegen aan de Brusselseweg/Bilserbaan in Maastricht
kan de Fa Bebemo bij iedereen aanbevelen.

Schieveld
18.03.2013, 20:53:43
Een week geleden in het hele huis kozijnen en deuren laten vervangen. Het ziet er allemaal prachtig uit. We krijgen veel complimenten dat het zo mooi geworden is, met name de schuifpui vindt iedereen geweldig.
In drie dagen was het hele huis gedaan. De mannen hebben hard gewerkt en vakkundig werk geleverd.
Wij zijn heel tevreden en kunnen Bebemo iedereen aanraden.
Bedankt!

Will en Maria Nabben
27.02.2013, 18:42:30
email.png
hallo allemaal
bedankt voor jullie gewelldige service, vriendelijkheid, netheid, kwaliteit.
2x ramen en kozijnen besteld , zeer zeer tevreden over alles.
een groot compliment aan jullie mensen die in Meerssen geweest zijn
groetjes
Will en Maria

Max en Krista Wijnvoord Vaals
14.01.2013, 18:45:33
email.png
Eind december rolluiken laten plaatsen door Bebemo.
In 2009 hebben we jullie al eerder naar alle tevredenheid aan het werk gezien bij familie.
Ook de service naderhand bleek heel goed te zijn.
Om die redenen en de kwaliteit dachten we geen moment na toen we zelf rolluiken nodig hadden en hebben meteen jullie gebeld!
Bedankt, we zijn zeer tevreden en het ziet er prachtig uit.

Roosen
07.12.2012, 16:01:30
Nog een tevreden klant van Bebemo. Afgelopen week bijna alle kozijnen en ramen laten vervangen.
Kort samengevat,
Vakkundig advies ,
goede, snelle en prettige communicatie,
vakkundige en zeer schone installatie door vakmensen,
voor een goede prijs.
Wat wil je nog meer!
Verder kan ik de nieuwe collectie gordijnen aanraden.
bedankt en met vriendelijke groet,
SR

Endeman
10.10.2012, 22:22:51
Afgelopen maandag hebben we onze kunststofkozijnen gekregen. Levering volgens afspraak en vakkundige plaatsing door 2 heren die precies wisten waar ze mee bezig zijn, heel vakkundig en netjes. Toen ze klaar waren was alles weer schoon en opgeruimd en konden wij genieten van onze aankoop. Deze heren zijn een visitekaartje voor hun bedrijf, mijn complimenten. Uw bedrijf is aan aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een goede en vertrouwde firma voor aankoop en plaatsing van kunststofkozijnen en aanverwante artikelen.

Roos Knops
10.10.2012, 19:22:54
email.png
Mijn huis voelt als een nieuw en veilig huis. Afgelopen week zijn de mannen van Bebemo druk in de weer geweest om mijn huis te voorzien van ramen en deuren. Daar waar zich problemen voordeden merkte ik dat zij zeer creatief waren in het bedenken van oplossingen zodat alles nog mooier werd dan ik mij had voorgesteld. Bedankt jongens voor jullie harde werk en het netjes opleveren van mijn huis. Ik heb Bebemo al aan enkele kennissen en vrienden aanbevolen en zal dat in de toekomst ook blijven doen.

Sandra en Roland Blom
16.09.2012, 12:07:00
Afgelopen week heeft Bebemo rondom onze woning alle kozijnen en vleugels vervangen. Dit is vakkundig en snel gebeurd. Alles is netjes opgeruimd en de service was top. En niet onbelangrijk: de kozijnen zien er fantastisch uit!
Bedankt!
Roland en Sandra

Fam. Hesselink
05.09.2012, 09:24:22
Bebemo heeft bij ons de ramen van de bovenverdieping, een aantal deuren en alle kozijnen vervangen en wij zijn zeer tevreden. Het ziet er erg mooi uit en alles is prima volgens afspraak verlopen. Het werk is vakkundig gedaan, er werd netjes opgeruimd en de afwerking is perfect.
Bedankt!

leon &ans smeets
17.08.2012, 19:28:54
email.png
een aantal jaren geleden heeft bebemo het gehele huis voorzien van kunststof kozijnen en deuren.
wij waren hier ontzettend tevreden over, dit werk mag door iedereen gezien worden.
dit jaar zouden wij een overkapping gaan plaatsen,
dus er was maar een firma die hiervoor in aanmerking zou komen en dat was weer bebemo.
die firma heeft heel net personeel en alles laten ze netjes achter.
heren van bebemo heel erg bedankt .
groetjes ans en leon

hetty & peter
05.07.2012, 21:41:14
email.png
Vandaag voor het eerst de schitterende ramen, kozijnen en voordeur gewassen , alleen de regen maakte er een eind aan!!
Weer 2 heel tevreden mensen over het werk van Bebemo en monteurs.
Bedankt en zeker tot de volgende keer.
peter en hetty

jack & astrid martens
14.06.2012, 20:49:08
email.png website.png
toppie prima werk af geleverd alles netjes afgewerkt .
en alles netjes op geruimd toppie.

Marlies Jamin-Kitzen
16.05.2012, 10:00:44
email.png
Goed advies en prima offerte van Jos en Nathan en op 7 en 8 mei jl de "mannen" thuis in Eijsden gehad. Slopen viel uiteindelijk mee, want alles werd netjes opgeruimd en het plaatsen en afwerken van alle kozijnen inclusief de sreenlines tussen het glas (ik ben er verschrikkelijk blij mee) is meer dan vakkundig gebeurd. Chapeau !
Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen en bij mij komen jullie beslist terug voor de kozijnen aan de achterkant van mijn woning.
Bedankt voor alles enne .......... mannen ............ de koffie staat klaar !

Fam. Vleugels Van den Boorn
01.04.2012, 20:33:41
email.png
Prima advies, goede prijs en geweldig vakwerk. De mannen van Bebemo leveren perfect werk. Bedankt.
Nieuwe kozijnen nodig dan is Bebemo een echte aanrader.

I Laenen
25.03.2012, 20:18:41
email.png
Jongens bedankt voor het vakwerk die jullie hebben bij het plaatsen van mijn kozijnen.Het huis ziet er prachtig uit aan de voorkant.Nu even wachten en dan de achter kant ook laten doen.

J. Zegueres
29.02.2012, 15:30:08
email.png
Jongens bedankt voor de snelle en goede service en ook voor de correcte afwerking van onze ramen en deur die jullie geplaatst hebben.

Roger van Kan
26.01.2012, 22:39:16
Gisteren heeft Bebemo bij mij 2 kunststof deuren en een kunststof raam geplaatst.
Via deze wegl wil ik jullie bedanken en een compliment maken voor de wijze waarop de monteurs van Bebemo hun werk doen.

H. Prickaerts
20.12.2011, 19:14:52
email.png
Hele fijne feestdagen.
Heel gezond en voorspoedig 2012
Dit natuurlijk ook aan jullie geweldig en vriendelijk personeel.
Hermine enn Huub Prickaerts
Geleen

Huub en Els
14.11.2011, 21:49:11
email.png
Bebemo: goed advies, goede prijs, vakkundig werk en heel belangrijk: PERFECTE SERVICE.
Tot de volgende keer.
Wij zeggen het voort.
Groetjes
Huub en Els
Eyserheide
Cadier en Keer

wetzels l.m.l.f.
13.10.2011, 09:56:01
email.png
De firma Bebemo heeft kunststof kozijnen geplaatst op de hele boven-verdieping, In twee dagen
werd de klus geklaard door twee medewerkers van Bebemo. Zij hebben prachtig werk geleverd in deze twee dagen. Vooral de afwerking is van bijzondere klasse, waardoor ik zeer tevreden ben over wat deze firma heeft gepresteerd. De medewerkers hebben zelfs alles zo goed mogelijk schoongemaakt voordat zij vertrokken, waardoor hulde aan deze mensen.
Vanzelfsprekend hebben zij alle oude kozijnen meegenomen en afgevoerd.
Ik kan dus iedereen adviseren om met deze firma "in zee te gaan".

Fam. Muijtjens
06.10.2011, 21:42:57
email.png
Bedankt voor de keurige vervanging van de vijf ramen van onze bovenverdieping. Samen met de composiet vensterbanken en de hardstenen buitenvensterbanken ziet het geheel er schitterend en degelijk uit. Ik moet zeggen vakwerk, zelfs het kleinste detail kreeg de volle aandacht. Ook het sloopwerk, waar wij wel een beetje tegenop zagen viel erg mee en er werdt keurig opgeruimd. We hebben besloten ook de ramen van de woonkamer in november te vervangen. Met Bebemo haal je iets goeds in huis, is onze ervaring.

Fam. Vaes
30.09.2011, 09:37:10
Ook wij willen een berichtje achterlaten voor toekomstige klanten.
Dit bedrijf is zeer goed en correct en heel aantrekkelijk met de prijs.
Een voorbeeld voor heel veel andere bedrijven in de bouwwereld hoe het eigenlijk zou moeten.
Als je kunststof kozijnen wil laten plaatsen moet je niet verder zoeken maar BEBEMO bellen
Onze kozijnen en pui zijn geplaatst door Patrick, en wij hebben hem als een zeer prettig en kundig man ervaren, Patrick, complimenten en zeer bedankt.
Met vriendelijke groeten uit Elsloo,
Fam. Vaes

G.H.Jacob
19.09.2011, 09:47:48
email.png
beste mensen op dit moment zijn de jongens van bebemo mijn schuifpui aan het plaatsen
ze werken zeer correct en netjes ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed afloopt
bebemo is een bedrijf om aan te raden.
wij zijn zeer tevereden over bebemo en lees zeker het gastenboek maar eens door.
nou bij deze BEDANKT BEBEMO.

cuijpers
19.08.2011, 16:28:03
email.png
zich aan de afspraak gehouden
goed werk verricht en een gemotiveerde groep medewerkers
CHAPEAU

fam. Brouwers-Deckers
05.07.2011, 21:36:43
email.png
Bedankt voor de snelle en correcte levering en montage van de kunststof deuren en ramen,tot in detail verzorgd.
Het weghalen van debestaande kozijnen zonder de minste beschadiging is een vermelding waard.
BEBEMO bedankt,ook voor de prima prijs/kwaliteit verhoudingen.

Marion en Jan
16.06.2011, 12:13:09
Wij hadden voorheen nooit gehoord van de Fa. Bebemo.
Na wat gesurf op het internet kwamen wij uit in Berg en Terblijt.
Nadat we in het gastenboek hadden gelezen hoe dit bedrijf met haar opdrachten omging hebben wij besloten om ook hun een offerte te laten maken.
Nu ,het werk klaar is, kunnen enkel bevestigen hetgeen er in dit gastenboek wordt vermeld over de Firma Bebemo.
Aan alle afspraken die wij hadden gemaakt is op een correcte wijze invulling gegeven.
Bij twijfel toch Bebemo bellen.

Familie Wauben
22.05.2011, 20:29:14
email.png
Eerder dit jaar hebben wij door Bebemo onze ramen, kozijnen, rolluiken en een drietal buitendeuren laten vervangen. We hebben aanvankelijke erg opgezien tegen deze flinke klus, maar als gevolg van de goede voorlichting en voorbereiding door Nathan en de prima uitvoering door Erwin en Patrick is alles 100% meegevallen. Wij zijn dik tevreden over het eindresultaat! Bij een dergelijk groot project heb je echter altijd wel discussies over hoe iets wordt opgeleverd. Zo ook in ons geval. In zo'n situatie wordt pas echt duidelijk of je met een klant- en servicegericht kwaliteitsbedrijf te maken hebt en dat is met Bebemo zonder meer het geval. Kortom: dikke aanrader!

Frank En Monique lemmens V'burg
23.04.2011, 20:18:27
Wederom weer BEBEMO gekozen voor kozijnen in ons huis,onderstaande berichten zeggen genoeg.
Juiste prijs/kwaliteit verhouding met een super servicesteam.
Groet Fam.Lemmens oet ut bokkeriek..

Familie Theunissen, Schimmert
20.04.2011, 11:28:49
email.png
Ook wij kunnen ons aanlsuiten bij onderstaande reacties. De contacten verliepen correct en vriendelijk. Afspraken werden stipt nagekomen. Plaatsing van de kozijnen verliep prima én op de overeengekomen data. Kortom, een betrouwbaar bedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook wij zijn zeer tevreden en kunnen Bebemo derhalve van harte aanbevelen!
Eric en Tamara Theunissen Schimmert

Bart v.d. Warenburg, Heerlen
12.03.2011, 07:24:01
email.png
Bedankt voor de professionele plaatsing én perfecte afwerking van ons kozijn in de voorgevel!
En hoedje af voor de vriendelijke en kundige monteurs! Wij zijn erg tevreden!

math crutzen
23.02.2011, 18:17:36
email.png
nog nooit zo een soepele afhandeling meegemaakt. Perfect gemeten en het plaatsen van het kozijn en deur gebeurde zonder onnodig breekwerk, klasse montage. een monteur die weet hoe het moet.

Ton en Rachel de Kovel
08.02.2011, 18:25:08
email.png
Hallo Nathan, Jos, Patrick en Erwin,
Bij deze willen we jullie hartelijk danken voor de mooie kozijnen die jullie bij ons in het verre westen hebben geplaatst. We krijgen dagelijks positieve reacties uit de buurt. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Met name Patrick en Erwin hebben goed en mooi werk afgeleverd, zelfs de bel en de brievenbus werden door hun gemonteerd. Echt super!
Groetjes Ton en Rachel, Hoogvliet, Rotterdam

Fam Sliepen
03.02.2011, 09:49:16
email.png
Bij deze willen wij Bebemo hartelijk danken voor de uitstekende service.
Alle kozijnen zijn vakkundig geplaatst en we zijn uitermate tevrden.
Remco & Jef en natuurlijk de rest, hartelijk dank.
Onze woning heeft echt een nieuw uiterlijk !
Kort samengevat: Bebemo, een echte aanrader !

Lieseth Vandenboorn
19.01.2011, 08:10:32
email.png
Hallo Patrick, Erwin, Jef, Nathan en Remco
Wij willen jullie van harte danken voor het geweldige werk dat jullie geleverd hebben.
We genieten elke dag van onze nieuwe ramen en deuren.
Goede service, geweldig vakmanschap en vriendelijke monteurs.
We zullen het voort zeggen!
Groetjes Peter en Lieseth Vandenboorn, Cadier en Keer

Fam. Beijers
14.01.2011, 14:45:06
Heren, Bedankt voor de nieuwe uitstraling van onze woning. De kozijnen zijn vakkundig geplaatst en we genieten er elke dag weer opnieuw van.
Meteen een collega die nog kunststof kozijnen wil laten plaatsen Bebemo geadviseerd.
TOP!!!!
Familie Beijers, Maastricht

Familie Jansen
13.01.2011, 14:11:44
Heren, bedankt voor het netjes en tot in de details perfect plaatsen van kunstof kozijn!
Top Werk!
Familie Jansen , Geleen

Fam. Schreurs-Noben
30.11.2010, 17:29:40
email.png
Op diverse plaatsen zagen we hoe BEBEMO kunststof kozijnen geplaatst had. Vandaar dat we als eerste naar hen toe gingen. Hiervan hebben we geen spijt gehad. Vanaf het eerste moment "klikte" het. De advisering, de offerte, de planning en de uiteindelijk de uitvoering, alles verliep perfect. Nu het hele huis voorzien is van kunststof kozijnen, diverse horren en rolluiken rest ons niets anders dan op deze wijze het hele BEBEMO-team nogmaals te bedanken.
Fam. Schreurs-Noben
Houthem-St.Gerlach

Rob en Jolanda Heuts, Valkenburg
07.11.2010, 20:44:50
email.png
Heel hartelijk bedankt voor het installeren van de ramen, deuren en rolluiken en niet te vergeten de montage van de deurgreep. Jullie hebben fantastisch en professioneel werk geleverd en de klantenservice is geweldig. Wij zijn heel erg tevreden en zullen jullie zeer zeker aanbevelen. Alles was topkwaliteit.
Nogmaals, hartstikke bedankt.
Met Vriendelijke Groet
Rob & Jolanda Heuts

Fam. Van der Linden
06.11.2010, 12:40:35
email.png
Hierbij willen wij u bedanken voor uw vakmanschap. Wij hebben alle ramen van de begane grond voorzien van kunststof kozijnen met houtnerf en het resultaat is verbluffend. Van begin (offerte) en montage hebben Bebemo meegemaakt als een professionele en vriendelijke organisatie. Dus echt een aanrader.
Bedankt
Met vriendelijke groet,
Fam. Van der Linden uit Elsloo

Fam.Bessems
02.11.2010, 20:21:31
email.png
Remco en Jef, nogmaals hartelijk bedankt voor het perfect en netjes plaatsen van onze kozijnen.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Groeten Fam.Bessems uit Kerkrade.

Serge
12.10.2010, 12:24:32
Bedankt voor het repareren van ons badkamerraam. De kozijnen zaten al in het huis toen we het kochten en zijn niet afkomstig van Bebemo. Aangezien jullie onlangs naar tevredenheid bij ons op de zaak alle kozijnen hebben vernieuwd besloot ik jullie te bellen. Goede service spreekt zich rond.
Groeten, Serge (Bunde)

Jordi van Kan
05.10.2010, 21:35:25
Ook wij willen Bebemo bedanken voor de montage voor zeer mooie rolluiken en een grote schuifpui. De uitstraling van ons huis is door deze goede producten fors verbeterd. De service is (zoals reeds in meerdere berichten aangegeven) uitstekend te noemen. Een aanrader voor alle mensen die aan Bebemo denken bij de montage van diverse producten.
Fam. van Kan - Drummen

Ray Verwers
08.09.2010, 20:41:17
email.png
Beste collega's,
Jullie zullen wel denken 'wat een vreemd bericht en dat van een collega in de kunststof kozijnen branche'. Ik ben werkzaam in de regio Rotterdam en ken toevallig een aantal monteurs van het bedrijf Bebemo ( Erwin, Patrick en Ralph) en ik kan daar alleen maar over zeggen: Top monteurs, echte vakmensen! Als deze mensen in een organisatie werken dan komt het altijd goed, en dat zegt wat over het bedrijf Bebemo.
Jongens succes en groetjes van een oud collega.

Petro & Lilian van Wieringen
28.07.2010, 08:08:16
email.png
Heel erg bedankt voor alles !! Nathan en Jos bedankt voor de goede adviezen, Erwin en patrick bedankt voor de montage en het afgeleverde werk. Super zoals jullie werken en het was ook nog eens gezellig.
Wij kunnen nu alleen maar genieten!

fam. Schuimer
23.07.2010, 11:52:26
email.png
In 3 dagen werd ons hele huis voorzien van prachtige kunststof kozijnen. Sloopwerk werd voorzichtig en deskundig gedaan, alles werd netjes opgeruimd en er was oog voor details. Vakmanschap, want dit alles werd door 2 mannen gedaan. We krijgen veel complimenten uit de buurt! Bedankt!

Fam. Bergenhuizen.
01.07.2010, 14:55:06
email.png website.png
Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en afwerking van onze nieuwe kozijnen.
Nog een extra pluim voor de twee heren die alles netjes hebben achter gelaten.
Hartelijk Dank.
Fam J Bergenhuizen. Gronsveld.

Peter en Marjet
09.06.2010, 15:21:24
email.png
Ook wij zijn zeer te spreken over de manier waarop de mannen van Bebemo onze woning een volledig nieuw en sfeervol uiterlijk hebben gegeven. Hartelijk dank daarvoor!
Peter en Marjet, Linne

Ad & Marjo Utens
06.06.2010, 19:56:55
email.png website.png
Geheel volgens plan en naar volle tevredenheid, is ons huis binnen enkele dagen omgetoverd naar een compleet ''nieuwe look'' perfect gedaan, Chapeau voor Erwin & Patrick... Ad & Marjo Utens Borgharen.

Fam. Geenen
04.06.2010, 12:49:51
email.png
Mannen van Bebemo,
Super werk afgeleverd !!!!! Daar kunnen andere nog iets van leren.
Groetjes,
Fam. Geenen
Landgraaf.

Fam. Nelissen
09.05.2010, 17:24:53
email.png
Hoi jongens van bebemo, wij willen jullie ff bedanken voor het zeer professionele werk dat jullie afgelopen vrijdag met 4 man sterk hebben afgeleverd bij ons. Wij zijn dan ook dik tevreden...toppieeeeeeeeee
groetjuhs, uit limmel

Hans Peereboom
05.05.2010, 21:29:42
email.png
Wij hadden het genoegen voor het tweede achtereen volgende jaar weer werkzaamheden te laten verrichten door Bebemo. Remco en Jef hebben dit jaar wederom voortreffelijk werk afgeleverd. Het is onvoorstelbaar hoe netjes deze mensen werken en hoe zij meedenken en problemen oplossen. Vakwerk in optima forma.
Bebemo bedankt.

Rooijackers
25.02.2010, 22:54:42
Ik heb een voordeur en twee achterdeuren laten plaatsen door Bebemo. Het eindproduct is precies geworden zoals ik het wilde. Vakwerk en goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Ik zou het iedereen aanraden. Een volgende keer zal ik zeker weer voor Bebemo kiezen!!

van Doorn
07.02.2010, 22:52:25
email.png
Medewerkers van Bebemo hebben in 3 dagen tijd ons gehele huis voorzien van kunststof kozijnen.
Het product met houtnerf en rechte lasnaden is precies hetgeen wat we zochten en bij Bebemo vonden.
Topkwaliteit materiaal tegen een aantrekkelijke prijs. Zeer ervaren en competente medewerkers die vak uiterst serieus nemen.
Kortom, We zijn zeer tevreden over de manier waarop jullie te werk zijn gegaan. Veel succes in de toekomst, jullie zijn echt een aanrader voor toekomstige kopers!
Familie van Doorn , te Doenrade

Patrick
07.02.2010, 15:35:21
email.png
hallo nieuwe collega's,
mijn complimenten voor jullie site,ziet er goed uit,
komen jullie team snel versterken
groeten Patrick

Nick Schutte
23.01.2010, 10:25:11
email.png
Heb deze week een schuifpui in de woonkamer en een nieuw kozijn op onze slaapkamer laten monteren. Ben heel tevreden over het geleverde product, ziet zeer mooi uit allemaal. Personeel verdient ook een pluim. Voelen zich absoluut niet teveel voor even een gezellig praatje te maken.... Alles mooi gemonteerd. Voor mij in ieder geval een zeer prettige ervaring!!!
Zeker een aanrader !!!!

Pascal Nols
19.11.2009, 16:35:09
email.png
Ik heb na een paar offertes van collega bedrijven te hebben vergeleken en op advies van een familielid die al zaken met Bebemo had gedaan onze nieuwe voordeur besteld bij Bebemo. Prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed!! We hebben gekozen voor een vleugeloverdekkende deur. De deur is een paar weken geleden gemonteerd. We zijn super tevreden over het eindprodukt. Niet alleen over de kwaliteit van de deur maar ook over het personeel dat de deur is komen monteren. Zeer correct en vriendelijk.
Ik kan een ieder aanraden om zaken te doen met Bebemo!

Constant en Angeline Kleijntjens
16.11.2009, 23:10:57
email.png
In oktober 2009 heeft Bebemo bij ons kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Het resultaat is geweldig. Er is sprake van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook familie, vrienden en kennissen vinden het resultaat prachtig. De woning is er in alle opzichten op vooruit gegaan. De afwerking is perfect. Je kunt duidelijk zien dat hier vaklui aan het werk zijn geweest. Elke handeling was doeltreffend en efficiënt. Ze hebben goed en schoon werk afgeleverd. We zijn blij dat we met Bebemo in zee zijn gegaan.
Met vriendelijke groet, Constant Kleijntjens, Moorveld

caddeo
14.10.2009, 10:09:13
email.png
Wij hebben , na verschillende offertes te hebben aangevraagd, uiteindelijk bij bebemo de kunststof voordeur besteld.
We hebben geen moment spijt gehad. Het plaatsen was perfect verlopen en de deur ziet er nu geweldig uit.
Ook bleek, wat bij anderen betaald moest worden, dat ze alle afval meegenomen hadden.
Ik zou dus iedereen die twijfelt aanraden om op bezoek te gaan bij bebemo.
je krijgt er geen spijt van

fam.Olislagers
03.08.2009, 20:48:11
Na bij verschillende con-collega's offertes opgevraagd te hebben voor het plaatsen van een nieuwe schuifpui, kwamen jullie prijstechnisch goed voor de dag en had ik via-via al verschillende goede berichten over jullie bedrijf gehoord.
Nu we de pui inmiddels door jullie inmiddels geplaatst hebben gekregen, kan ik zeggen dat jullie inderdaad perfect afspraken nakomen, snel en accuraat werken, een mooie pui geleverd en geplaatst hebben en een en ander ontzettend netjes achterlaten.
De jongens die bij ons gewerkt hebben zijn vriendelijk en uiterst correct, immers bij het plaatsen van de pui was een klein ongelukje gebeurd, echter voordat wij dit hadden kunnen ontdekken was dit al door de jongens aan ons verteld en werd alles in het werk gesteld om dit kleine euvel te verhelpen en nog diezelfde dag werden wij gebeld met de boodschap dat een week later al Bebemo spontaan de kleine schade aan het glas te verhelpen door compleet nieuw glas in de pui te plaatsen.
Nogmaals complimenten voor jullie werkwijze en bedankt voor fijne nieuwe pui.

familie Geelen
21.07.2009, 16:35:34
Gisteren hebben jullie een zonnescherm en rolluiken aan ons huis gemonteerd. Ofschoon we toch wel een beetje opzagen tegen dit karwei, viel het allemaal reuze me. Binnen enkele uren was de klus op een prettige manier geklaard.
Het resultaat was verbluffend: behalve het gewenste en verkregen wooncomfort bleek e.e.a. duidelijk meerwaarde aan de woning te geven. Jullie deskundigheid, adviezen en accurate werkwijze hebben gezorgd voor een geweldig resultaat. Dit gegeven samen met een prijsbewuste houding inspireren tot een volgende klus. Bebemo: in September 2009 bezoeken we graag jullie nieuwe showroom in Berg en Terblijt en laten ons opnieuw verrassen door kwaliteit en vakmanschap.

familie Stevens uit Echt
13.07.2009, 14:19:20
Nadat enkele kennissen van mij me haden gewezen op Bebemo, ben ik eens in gesprek gegaan met Nathan en Jos. Dit was een prettig gesprek, waaruit voortkwam dat jullie ook niet dat zogenaamde 'randje' hadden bij een vleugeloverdekkende deur hebben. Een concurrent uit Maastricht was namelijk hiermee het schermen dat alleen zij een volledig vlakke deur hadden.
Buiten een zeer goede prijs, was het resultaat een schitterde voordeur, vakkundig gemonteerd en super netjes afgewerkt en opgeruimd!!
Veel lof voor jullie en jullie monteurs.
Groetjes uit Echt.

fam Heugen
13.07.2009, 12:22:01
email.png
Stein Kozijnen gekregen in Mei met schuifpui, roedes, etc. Alles prima afgewikkeld en goede orde en netheid bij het plaatsen. Zeer goed aan te bevelen!!!

Jan Limpens
14.04.2009, 20:17:29
email.png
Bebemo, petje af voor jullie professionele bedrijf, van directie, tot de medewerkers die het werk op locatie uitvoeren. Niets dan lof over de manier van werken en klantvriendelijkheid.
Op de site gekeken waar onze voorkeur naar uit ging. Op zaterdag gebeld voor een vrijblijvende afspraak. Deze kon al maandagavond. Op deze maandag een keuze gemaakt, en aan de hand van eigen maten al een offerte gekregen. 2 dagen later gebeld en medegedeeld dat we akkoord gaan met deze offerte. Afspraak gemaakt voor de exacte maten te nemen. Medewerker zou op zaterdag om 12:00 uur komen, was om 11:55 uur aanwezig. Definitieve offerte verschilde op tientjes van de eerste. Gebeld voor plaatsingsdatum, dinsdag na pasen, rond 08:00 uur zou er begonnen worden.
Op deze dag, om 07:50 uur, stopten 2 medewerkers van Bebemo. Stelden zich netjes voor en begonnen met materiaal uit te laden. Het 2e welke ze uitladen waren bezem, stoffer en blik!. De gehele dag werkten deze medewerkers alsof ze in de woonkamer bezig waren. Netjes, beheerst, vriendelijk, en steeds maar weer alles opruimen ( er werd op het laatst zelfs gezuigd ). Alles ging van een leien dakje, er werd niet gevloekt, niet gescholden, iedere keer als ik als opdrachtgever meehielp werd er "dank je wel" gezegd. Werkelijk ongelofelijk hoe klantvriendelijk deze medewerkers hun werk deden. Bovendien is kwaliteit van de geleverde voordeur, rolluiken en dorpels 100%. Mijn vader, vroeger architekt, is in de avond komen kijken en ook hij was onder de indruk. Elk detail klopte precies, van het afstellen van de voordeur, tot het perfect afkitten en het schoon opleveren van alles.
Dus Bebemo, jullie hebben super werk geleverd. Wij zullen jullie aanprijzen bij iedereen die we kennen. Wij zullen zeker een volgend keer ( kozijnen e.d. ) weer van jullie diensten gebruik gaan maken.
Heel hartelijk bedankt.
Jan en Fiet Limpens
Spaubeek.

hub tummers vaesrade
18.02.2009, 23:18:03
email.png
Wij prijzen ons gelukkig de firma bebemo gekozen te hebben.
Alle afspraken en beloftes correct nagekomen.
Perfecte afwerking .
Alle medewerkers bedankt.
Lies en Hub Tummers Vaesrade

fam Deurenberg
16.02.2009, 20:28:05
email.png
Beste Bebemo team...., we zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Vriendelijke medewerkers! we hebben veel complimenten gekregen van jullie werk. Prijs kwaliteitverhouding is super.. De voordeur moet nog vernieuwd worden, zal zeker door jullie geplaatst gaan worden!
we zullen jullie promoten!

Bebemo
08.02.2009, 09:44:03
email.png
Geachte bezoeker,
Binnenkort te zien op onze site, de VLEUGELOVERDEKKENDE deur. Een nieuwe techniek om uw entree tot in detail te perfectioneren tot een authentiek geheel, met de kwaliteit van Bebemo die u gewend bent...

Lars en Ilona
19.01.2009, 21:05:16
email.png
Beste mensen van BEBEMO,
Super die nieuwe kunstof kozijnen en ook heel mooi afgewerkt!
We zijn er zeer tevreden mee, tzt willen we ook beneden nieuwe kozijnen.
Bij deze willen wij BEBEMO bedanken voor de service en het goede werk.
Als iemand vraagt : Waar hebben jullie die kozijnen vandaan dan zeg wij zeker
met trots bij BEBEMO natuurlijk
tot snel
mvg. Lars en Ilona

Lei en Vivian Thewissen
17.12.2008, 07:57:15
email.png
Beste Bebemo-team,
Het is vandaag een week geleden dat jullie onze ramen en deuren hebben geplaatst.
Het is prachtig geworden. Wát 'n vakwerk, zo netjes, zo keurig. En dan dié kwaliteit voor deze prijs.
We zijn er echt blij mee. Waardering voor de zeer nette, correcte, plezierige, eerlijke manier van "zaken doen". Dat maak je helaas bijna niet meer mee. Ga zo door, wij zullen jullie in ieder geval promoten!
Het is overigens niet te geloven hoeveel mensen deze week hebben gezegd dat "de ramen prachtig zijn".
Bedankt en tot ziens!
Lei en Vivian Thewissen
Itteren

Lilian Meijers.
04.12.2008, 22:44:09
email.png
Met onderstaande bevindingen, wil ik mij graag voegen in het rijtje tevreden klanten van "BEBEMO".
Na een lange zoektocht op internet kwam ik op de site van "BEBEMO" terecht. Op mijn mail werd prompt gereageerd, er werd zelfs al een kleine schatting gegeven van wat mijn twee rolluiken zouden gaan kosten. Zo goedkoop????? En al die mooie recensies... was dit wel allemaal echt???
Jos was zeer vlot in het maken van een afspraak om even te komen meten en te babbelen. Een rustige man die absoluut vertrouwen wekte. Maar goed, voor ik het wist, had ik twee "gebroken wit" rolluiken besteld.
Eindelijk, op donderdag 20 november 2008 melde zich een hele aardige monteur aan mijn deur. Hij ging zonder dralen aan het werk en liet zich noch door de harde wind, noch door mij afleiden. Na de noodzakelijke voorbereidingen hingen beide rolluiken in no-time op.
Wat ik ervan vind? Ik ben er zooooooooooo blij mee!!! Ja echt... ze zijn prachtig en ik ben er werkelijk super mee in mijn nopjes. En dat voor die prijs??? Terwijl het hier het echte kwaliteitsmerk "Heroal" betreft!!! Ik kan het nog steeds maar nauwelijks geloven.
Ik zal "BEBEMO" absoluut bij iedereen aanraden: de service, de prijs, de vriendelijke vakmannen. Zelfs nu nog wordt er op mailtjes prompt gereageerd! En dat terwijl ik gehoord heb dat ze figuurlijk omkomen in het werk. Klasse toch?
Bedankt voor alles.

Martin en Chris van Uden
29.11.2008, 12:33:33
email.png
Hallo Bebemo's,
In de week van 17 November 2008 zijn jullie helemaal uit Limburg gekomen om bij ons in Roosendaal Noord Brabant tien (10) kozijnen te plaatsen plus drie deuren, plus een voordeur met zij panelen en brievenbus, en ook nog eens een schuifpui. Allen voorzien van dubbelglas en waar nodig melkglas en/of gelaagd. Hierbij waren vaste ramen en draai/kiepramen. Na twee en een halve dag was het karwei geklaard. En keurig afgewerkt. Inmiddels hebben wij al vele complimenten ontvangen, maar wat belangrijker is "wij vinden het schitterend". Het was nog gezellig ook tijdens de verbouwing. Wij hebben voor Bebemo gekozen nadat wij op basis van negen offertes, vonden dat Bebemo zeer ad rem was, als we eens een vraagje hadden werd er onmiddellijk geantwoord. Bebemo gebruikt Kommerling basis materiaal met SKG beveiliging, dat kwalitatief als zeer goed bekend staat. Bovendien was de offerte prijstechnisch het beste, ook belangrijk.
Nogmaals hartelijk dank. Het was een zeer prettige ervaring en ik kan iedereen de firma Bebemo aanraden..
Martin en Chris van Uden
Roosendaal

FAM.BOGIE
23.11.2008, 20:20:52
BESTE BEBEMO TEAM
Graag willen wij u bedanken voor het plaatsen van de kozijnen en de voordeur.
We zijn zeer tevreden. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen.
FAM.BOGIE

fam schroen
10.11.2008, 10:24:46
email.png
bedankt Bebemo voor het goede advies en het monteren van de kozijnen
krijgen veel complimentjes
groetjes fam schroen

britt en michel
04.11.2008, 16:58:34
email.png
tja, afspraak is afspraak, daar moet je het van hebben!
En daar hebben jullie je perfect aan gehouden.
Alles correct op tijd en zoals afgesproken.
Een metamorfose, wij zijn dolblij.
Prijs/kwaliteit prima, evenals de nazorg.
Complimenten!! Ga zo door, wij zullen jullie promoten,
groet Britt en Michel

G.H.Jacob
30.10.2008, 14:09:54
email.png
Hallo mensen van bebemo,graag wil ik jullie bedanken voor het plaatsen van onze kozijnen en voor deur.
het is allemaal perfect afgewerkt,het ziet er netjes en goed uit. prijs en kwaliteit is zeer goed ga zo door.
en voor de mensen die dit lezen JE MOET ALTIJD BIJ BEBEMO WEZEN.
nogmaals hartelijk dank
Fam. Jacob

Ans en Leo
30.10.2008, 08:27:00
email.png
Eindelijk hebben in de woonkamer kunststof kozijnen en een kunststof voordeur.
Over de service en de monteurs die zijn komen plaatsen zijn we zeer tevreden.
Werken zeer correct netjes en

Ans en Leo
30.10.2008, 08:27:00
email.png
Eindelijk hebben in de woonkamer kunststof kozijnen en een kunststof voordeur.
Over de service en de monteurs die zijn komen plaatsen zijn we zeer tevreden.
Werken zeer correct netjes en

Karin en Wim
23.10.2008, 18:38:12
email.png
Nadat de 25 jarige schuifpui er bijna was uitgewaaid waren de mannen van Bebemo snel ter plekke.
Een nieuwe was rap besteld inclusief een nieuw belendend raam. Goed adviezen door Jos, zelfs even kijken bij hem thuis hoe eea kwam uit te zien. Op de afgesproken tijd werd de pui en het raam gemonteerd door twee handige en zeer net werkende monteurs (sorry jongens, ff de namen vergeten). Geen beschadigingen, de afwerking was puik.
Wij zijn zeer tevreden!

brechtje en ramon
17.10.2008, 23:54:51
email.png
hallo allemaal,
Na lang dubben over het plaatsen van kunststof kozijnen hebben we de knoop doorgehakt en zijn ze inmiddels door jullie geplaatst. Tussentijds hebben we een aantal wijzigingen doorgegeven en om extra glaswerk gevraagd. Hierdoor is enige verwarring ontstaan en ontstond er vertraging voordat het helemaal af was. Graag willen we jullie comlimenteren voor de professionaliteit waarmee jullie gehandeld hebben. Jullie zijn klantgericht en zorgen voor teveden klanten waaronder wij !!
We zijn blij met het uiteindelijke resultaat, dankjewel,
Ramon en Brechtje
Daalhof

Klaus Weckop
08.09.2008, 13:05:31
email.png website.png
Hallo zusammen,
super neue Homepage !

Bebemo
06.09.2008, 12:33:32
email.png website.png
Welkom op onze geheel vernieuwde site.
Overzichtelijker en nog meer informatie over ons en onze producten!

F Ritchi
02.09.2008, 15:38:11
email.png
Bebemo team,

Helaas voor jullie concurenten leveren jullie geen goed werk, maar perfect werk.
Zelfs van mijn relatief kleine opdracht aan jullie, voor 2 slaapkamerraampjes, hebben jullie een grote prestatie geleverd.
Materialen en montage is bij jullie en jullie concurenten nagenoeg gelijk, MAAR het grote verschil in jullie voordeel is zeker niet onbelangrijk de prijs, en zeer zeker de afwerking van het geheel.

Patrick en Remco CHAPEAU hiervoor.

Groet,
F.Ritchi
Dorpstraat
Maastricht

Mia en Tom (Broekhem-Valkenburg)
01.08.2008, 12:43:34
Het is nog maar twee weken geleden, dat jullie bij ons de overkapping hebben aangebracht. De vuurdoop heeft deze met verve doorstaan: plensbuien, windstoten, tropische temperaturen. En wij zaten gewoon te genieten onder 'ons afdakje'! Verschillende buren lopen nu met de gedachte rond om ons voorbeeld te volgen, en dan kunnen wij maar een bedrijf aanraden: Bebemo, waar service hoog in het vaandel staat!

Stefan en Marcia
05.07.2008, 12:42:36
Hallo mannen van Bebemo,
Na lang te hebben rondgekeken dacht ik dat ik een betrouwbare leverancier had gevonden. Een grote naam in Maastricht e.o. leek de kwaliteit te hebben die wij verlangden, maar toen ze alleen maar de producten van andere leveranciers probeerden onderuit te halen door middel van alles en iedereen af te kraken, gingen wij de materialen eens goed vergelijken. Wat bleek jullie kozijnen en met name de deuren waren zelfs steviger en hadden betere sloten dan die van dat bedrijf uit Maastricht. Wat zijn we blij dat we dat soort verkooppraatjes niet serieus hebben genomen!! Jullie bescheiden en eerlijke manier van voorlichting werkt dus beter dan die van ....!, veel lof hiervoor, en uiteraard de complimenten voor de prijs/kwalitietverhouding.
Bedankt, en als iemand wil komen kijken!!
Stefan en Marcia Meertens uit Maastricht.

John en Tanja
22.06.2008, 22:49:16
email.png
Hallo Bebemo,
Bedankt voor het plaatsen van de mooie kozijnen in ons hele huis door jullie vakkundige medewerkers, die hun werk met plezier en voortvarendheid hebben uitgevoerd. De afwerking is perfect. De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en de service is oké. Nu al hebben we veel plezier van deze kozijnen en ontvangen wij zeer positieve reacties op de veranderingen aan ons huis.
Nogmaals hartelijk dank.

Peter Nols
24.04.2008, 12:32:24
email.png
Bebemo Bedankt !
Ik heb geen vlieg meer binnen. Goede afwerking.
peter nols. Berg.

Carolien Grouwels
23.04.2008, 12:42:38
Hoi harde werkers,
Het resultaat is geweldig

j.conelis uit Horn
17.04.2008, 19:28:46
Medewerkers en directie van Bebemo,
Wij danken jullie voor de snelle, vakkundige, correcte

Ben & Marij oet Aelse
15.04.2008, 21:04:21
Hallo Jos en medewerkers,
Vandaag hebben jullie bij ons de kunststof kozijnen geplaatst.
Vol bewondering hebben wij jullie vakmanschap ervaart.
Prijs/ kwaliteit verhouding zeer goed.
Wij zijn zeer tevreden!!!!!!!!!!!

Groetjes,
Ben & Marij
Aelse.

h .connotte
04.04.2008, 16:13:55
Een 10 met een griffel voor de monteurs van BEBEMO b.v. voor het plaatsen van de kunstofkozijnen met voordeur in ons huis.
Werk is perfect uitgevoerd.


groeten van herman en marianne uit Landgraaf

Fam. Knapen
04.04.2008, 00:25:06
Firma BeBeMo levert maatwerk.

Jos, Nathan en hun team medewerkers hebben ons huis in een nieuw jasje gestoken.
Nathan heeft voor de maatvoering gezorgd en de patronen geknipt.
Jos, Patrick en Remco hebben alles vakkundig aan elkaar gestikt.
Het resultaat mag er zijn. Past perfect !
Dank aan het hele team.

Truus en Lau
Loobeek 30
Geleen

Een foto van het resultaat staat in het fotoalbum onder `ramen`.

Angelique en Ben
03.04.2008, 22:15:32
Beste team van Bebemo,
In december lieten wij door het gehele huis nieuwe ramen en deuren door jullie plaatsen gewoon geweldig. Helaas werd er 5 weken later bij ons ingebroken en van alles vernield aan de deuren ramen ect. We belden jullie en alles werd tot weer in de puntjes in orde gemaakt.We zijn ons zelfs aan het bedenken om een rolluik voor de garage te laten plaatsen. We zijn heel blij met julie goede service en zullen zeker jullie naam nog vaak laten vallen.
Veel liefs van Angelique en Ben uit Hoeselt Belgie .

andre en jolanda lahaye
10.03.2008, 15:46:20
email.png
Hallo Bebemo Boys,

Bij deze nogmaals onze dank voor de mooie kozijnen die jullie bij ons geplaatst hebben we zijn zeer tevreden en hebben jullie al bij enkele vrienden aangeraden.
groetjes uit de vergiliushof

andre en jolanda

Nadine Jeunen
27.02.2008, 10:03:54
email.png
Hallo team Bebemo,
Net voor de carnaval hebben jullie ons huis geheel voorzien met nieuwe kozijnen, voordeur en een overkapping.
Wij hebben alleen maar lof!! We hoefden maar iets te vragen en het gebeurde. Ook nu nog voor kleine afwerkingen e.d. doen jullie niet moeilijk!
Ga zo door en we raden jullie zeker aan bij anderen!
Groetjes uit de Heeg!
Patrick Schiepers en Nadine Jeunen

Erik en Reny Klok
18.02.2008, 14:47:11
email.png
Hallo mensen van Bebemo,
In januari hebben jullie ons hele huis van kunstofkozijnen en deuren voorzien en wij zijn bijzonder tevreden.
Zoals jullie weten hadden wij een nare ervaring met een andere leverancier achter de rug maar jullie hebben al onze verwachtingen overtroffen.
De kozijnen zijn prachtig, de afwerking is erg mooi en de service is geweldig.
Bedankt hiervoor.

Groetjes,
Erik en Reny
Wallensgaard 14

Een tevreden klant uit Belgie
28.01.2008, 15:29:34
hallo Jos, Nathan en de rest,
Hier een tevreden klant uit belgie. We willen jullie bedanken voor het mooie werk wat jullie bij ons hebben afgeleverd, onze ramen en deuren zijn gewoon toppy SUPER mooi en geweldig afgewerkt ga zo door.
En voor iedereen wat op deze site of op kantoor komt kijken zal zeker voor bebemo bezwijken.
We wensen jullie een super jaar toe en hopen dat er nog veel meer tevreden klanten op deze site in het gastenboek hun ervaring met jullie en iedereen deelt want dat verdienen jullie.

René & Netty
28.01.2008, 16:18:08
Beste Bebemo, mooie voordeur geplaats, prima afwerking en service.

Peter en Ans Moonen
26.01.2008, 16:13:55
email.png
Beste Jos en Nathan,
bij deze wil ik jullie bedanken voor de geleverde service bij het plaatsen van de door ons bestelde kozijnen, wij zijn zeer tevreden omtrend de kwaliteit van de kozijnen en het plaatsen hiervan en zullen dit zeker verder vertellen.

groetjes Peter en Ans Moonen

Roel en Susanne
23.01.2008, 09:57:56
Beste Nathan en Jos (en personeel),
Van harte bedankt voor de geleverde kozijnen, met name de voordeur bevalt ons uitstekend. Ook de service is geweldig en wij kunnen jullie dan ook bij iedereen van harte aanbevelen!
Groetjes,
Roel en Susanne
Gulpen

Fam.Haenen
17.12.2008, 19:43:13
Beste Bebemo,
Afgelopen December,2007,hebben jullie een aantal kozijnen bij ons vervangen,waaronder een prachtige voordeur. Wij vonden hem nog mooier als in jullie brochure of na het kijken op jullie site. Jullie service vonden wij correct en heel professioneel! Wij hebben al veel complimenten mogen ontvangen en hebben jullie natuurlijk hoog geprezen !! Bedankt BEBEMO en ons rest nog alleen jullie allemaal een fijne kerst en een gezond en succesvol 2008 te wensen.
Fam. Haenen.

Krapels
12.12.2007, 16:13:55
email.png
Wij hebben alleen maar lof voor de firma Bebemo. De service is optimaal. Buren in de straat gaan na het zien van onze nieuwe kozijnen ook nieuwe nemen bij Bebemo.
Wij overleggen nog voor een nieuwe voordeur en die word natuurlijk ook van Bebemo.

Fam. Krapels

Peter & Marie-José Mors
12.12.2007, 15:27:02
Vorige week heeft fa.BEBEMO ons onderhuis voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing. Dit alles op een zeer professionele manier, vlot en met een prima resultaat.
Wij zijn zéér tevreden en kunnen eenieder die van plan is nieuwe kozijnen aan te schaffen alleen maar adviseren om dit via hun te doen.
Klasse werk!!

Groetjes Peter en Marie-José Mors

Marloes Comfurius
08.12.2007, 09:05:20
email.png
Inmiddels zijn van onze acher- en zijgevel alle ramen en kozijnen vernieuwd. Het ziet er heel erg mooi uit en we merken het verschil met de oude kozijnen goed.
We zijn heel erg tevreden over de geleverde service!! En we zullen jullie zeker aanraden bij anderen.

Groeten,
Marloes Comfurius en Guido Steinbusch

Enny en Peter van Dooren
07.12.2007, 17:43:56
email.png
Wij willen Bebemo de warme douche geven voor de goede service die zij geleverd hebben bij ons.
Het slaapkamerraam was stuk en werd gelijk vernieuwd. Ook het lint van de rolluik werd gelijk kosteloos gemaakt.

Bedankt voor de goede service en fijne feestdagen!!!
Groet,
Enny en Peter van Dooren

Ans Jacobs
22.11.2007, 11:43:29
email.png
Afgelopen vrijdag is er vakkundig en snel een nieuwe voordeur geplaatst in onze woning. Dit gebeurde door 1 persoon, die ook nog een redelijke portie humor meenam.
Voor een ieder die nog twijfelt: bij dit bedrijf is de klant nog koning op een aangename manier!

Fam Knops Simpelveld
18.09.2007, 12:46:10
Hallo Jos en Nathan,
We hadden kozijnen en een hefschuifpui van 6 meter gekocht/besteld bij een andere leverancier. Doordat deze leverancier ons op het laatste moment liet "zitten", en we de achtergevel reeds opengebroken hadden, waren we genoodzaakt snel op zoek te gaan naar een andere leverancier. Via, via kwamen we bij jullie terecht en ik moet zeggen, we waren verrast door jullie sympathieke, snelle en vakkundige aanpak. Binnen enkele weken zaten de kozijnen en hefschuifpui er in. Hiervoor onze hartelijke dank. We kunnen iedereen aanbevelen "in zee" te gaan met BEBEMO want ook prijstechnisch zijn het "toppers".
Jongens, veel succes met jullie zaak!

Barry oet Borgharen
14.09.2007, 19:38:23
Hoi,
Betrouwbaar, snel en degelijke mooie spullen.
Zeer tevreden klant oet Haaruh!
Greetings Barry

Arentsen.E
23.08.2007, 16:19:45
We zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kozijnen, schuifpui en de mooie voordeur.
Het is in een woord ”geweldig”. Jullie hebben mooi werk geleverd. Wij hebben daarom met jullie bedrijf een heel goede keus gemaakt.
Ook jullie afspraken en timing waren geweldig.
Ga zo door.

Fam. Arentsen

kluyt r
24.06.2007, 23:18:11
email.png
hierbij wil ik jullie zeggen dat wij zeer tevreden zijn over het plaatsen en afwerken van de kunstofkozijnen. Deze zijn geplaats te hoensbroek nieuwstraat 115 . echt goed werk geleverd.
groetjes,
kluyt r

SCHWANEN
18.05.2007, 14:34:29
JONGENS

Danny & Miriam
19.02.2007, 18:34:56
Wij zijn heel blij met het werk dat jullie hebben geleverd en het prachtige eindresultaat (wij krijgen ook veel complimentjes).

Nogmaals bedankt,
Danny & Miriam

Jolanda en Nico Leers
04.01.2007, 13:49:58
email.png
Rolluiken nodig? Voor goede prijsbewuste en snelle service moet je bij bebemo zijn!!!
wij zijn in ieder geval erg tevreden! Ook voor mooie voordeuren of kozijnen,zoals die van ons. Wil je het zelf zien,rij dan gerust eens bij ons langs aan de Grotestraat 26 Berg en Terblijt. Alles van Bebemo!!!
Groetjes Jolanda en Nico Leers.

Louis Nicole Brassé
23.12.2006, 07:23:25
We zijn zeer tevreden over het plaatsen en afwerken van de kunststof kozijnen en de aluminium rolluiken.
Bebemo kunnen we gerust iedereen aanraden. Zeer bedankt!!
Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling
Tot de volgende keer!

louis en nicole brassé

A en G den Ouden
12.12.2006, 17:42:47
Via, via, werden wij op Bebemo geattendeerd.
De eerste contacten waren zeer positief, deskundig, duidelijk en betrouwbaar. Deze indrukken werden tijdens de installatie en verdere afhandeling bewaarheid.Kortom, een bedrijf, fijn om zaken mee te doen.

Tot een volgende keer,
Annemie en Gerard den Ouden

fam. Mordang
17.11.2006, 16:20:31
email.png
Zeer tevreden zijn wij over het werk dat jullie afgeleverd hebben. Niet alleen het plaatsen en afwerken maar ook het advies met uitzoeken want hoe meer keuze je hebt des te moeilijker het wordt.
Bedankt!

Familie Steinbusch
17.11.2006, 23:24:12
email.png
Zeer tevreden over de netheid en aflevering van het produkt.

de Groot
14.11.2006, 14:20:49
website.png
We krijgen veel komplimenten over de nieuwe winkelpui die jullie hebben geplaatst.Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.

groetjes Paul en Suus
ps: Ik heb jullie link ook op onze site gezet.

Fam. Lemmens
07.11.2006, 10:01:23
Nathan, Jos,
Na 6 maanden gebruik kunnen wij stellen dat de door jullie geleverde serre ons precies heeft gegeven wat we ervan verwachtten. Een heerlijke woonruimte. Jullie planning, afwerking en service zijn van nivo, houden zo!
Elly en Jan ..

Frank en Karin Ramakers
5.11.2006, 08:43:05
email.png
Het is al een tijdje geleden dat jullie bij ons perfect werk hebben afgeleverd. Ik ontdek nu pas jullie site. Ook die ziet er goed uit. Ook de mensen die via ons bij jullie terechtkwamen zijn uiterst tevreden(voor het geval zij niet via deze website reageren).

See you<br<frank < span=""></br<frank <>

M. Verberkt
29.10.2006, 17:21:51
bedankt voor de snelle afhandeling van het probleem. 's morgens bellen 's middags al verholpen. Dit is echte klantvriendelijkheid en service.

John Dauven
26.10.2006, 22:05:52
Beste directie,
Mijn complimente voor jullie fraaie website! Net zo goed als het werk dat jullie al jaren leveren.
Groeten John Dauven

Fam.Kleynen
24.10.2006, 11:13:15
Nathan & Jos....bedankt voor de geweldige job die jullie bij ons hebben uitgevoerd!! Zeer kundig en professioneel.
Fam.Kleynen

bezoeker website kilo
11.10.2006, 09:46:30
mooie site.

fam. heijnens
30.10.2006, 21:34:03
Bekwaam
Ervaren
Betaalbaar
Eerste klas werk.
Mannen met .......
Oogstrelend.

De Uiltjes.

Bert Camp
12.09.2006, 10:01:12
email.png
Hallo nathan en jos,Bij deze wil ik jullie ook namens mijn vrouw bedanken voor het geweldige werk dat jullie hebben verricht.Het was allemaaltot in de puntjes verzorgd een hele goede afwerking en goed advies.Ps.kijk adres is Achter de hoven 41 amby maastricht.Nogmaals heren bedank.
Fam Camp.

Spijkers
24.08.2006, 16:13:55
Hallo Jos en Nathan,Het mooie van een gastenboek is dat de klant zijn bevindingen van jullie openbaar kan maken:Op de 1e plaats mijn complimenten voor jullie aandacht en persoonlijk advies(vooral in onze situatie!!),dan uiteraard de goede en snelle uitvoering van de klus,Verder wil ik via deze weg aan andere lezers kwijt dat mediaberichten van concurenten met een korreltje zout moeten worden genomen: Een ander bedrijf (ik zal de naam maar niet noemen), is ECHT niet steeds de 1e in vernieuwingen van produkten, want iedereen die Kömmerlingprodukten voert krijgt ook de vernieuwde produkten van hun en niet maar 1 bedrijf!!Al met al heel veel lof voor jullie bescheiden en eerlijke manier van zaken doen!!

H. Zeegers
28.07.2006, 11:14:46
hallo jos en nathan,We zagen tot onze schrik dat bebemo.nl niet meer te vinden was, we waren echter erachter gekomen dat jullie via diversen links en Google ook te vinden zijn.Hoe kan dit, we bekijken vaker jullie website voor info en de leuke foto´s?
Harold en Fabianne Zeegers

Familie Claessens
23.07.2006, 20:13:55
Goededag Bebemomannen!!We hadden even gewacht met een berichtje, want jullie weten als 1 schaap over de dam is....Complimenten van ons en de hele familie voor jullie vakwerk!!
Jean en Mariet Claessens

Rene en Els Packbier
23.07.2006, 19:02:33
Hoi Jos en Nathan,Ik zie dat jullie website vernieuwd is, complimenten hiervoor. Leuk idee dat gastenboek, zo kunnen tevreden klanten als ons een berichtje achterlaten en tegen andere bezoekers zeggen dat jullie heel goed werk en materiaal leveren. Bedankt nog voor de snelle en goede service!!.
Rene en Els Packbier..

1

Ton Theunissen / 25-05-2024, 19:03

+0 -0

10.0 "Voordeur geplaatst"

 • Deuren
 • +Wat een vakwerk, perfect gedaan ziet er heel mooi uit!
 • -Kan ik niet bedenken…….

Arno van Someren / 05-04-2024, 12:34

+0 -0

10.0 "Slot voordeur werkte niet meer."

 • Deuren
 • +Op 13 maart 2024 contact opgenomen met Bebemo aangezien ik, ondanks diverse malen olie in de sloten te spuiten, de voordeur niet meer op slot kon draaien. De medewerker gaf aan waar ik olie in moest spuiten. Ik gaf aan dat ik dit reeds enkele malen gedaan had en verzocht hem toch even langs te komen. Op 18 maart 2024 kwam de medewerker langs en na het spuiten van olie en een kleine correctie van de slotplaat werkte het slot weer prima. Geen rekening hiervoor ontvangen.. Ik raad iedereen aan een eventuele offerte voor kunststof kozijnen hier op te vragen. Prima service van dit bedrijf.
 • -Top service

M.Lebens / 20-01-2022, 19:53

+0 -0

10.0 "Zeer tevreden. "

 • Deuren
 • Ramen
 • +Keurig en vakkundig geplaatste kozijnen.
  Goede prijs en vriendelijk personeel.
 • -Geen

Kevin Smeets / 22-11-2021, 19:49

+0 -0

10.0 "Ruim voldoende"

 • Deuren
 • Ramen
 • Horren
 • +Vorige week heeft bebemo mijn hele woning voorzien van kunststof kozijnen. Zeer netjes gedaan. Goede prijs. Ik ben er heel blij mee. Super aardig team wat hier gewerkt heeft. Stonden ook open voor mijn suggesties en hebben mijn wensen zo goed als mogelijk vervult. Kortom een zeer tevreden klant.
 • -Communicatie vooraf.

M.Koppers / 09-07-2021, 11:41

+0 -0

10.0 "Uitstekend gemonteerd. Monteurs netjes en beleefd. Alles netjes opgeruimd. Top. Ga zo door."

 • Deuren
 • Ramen
 • +Zeer positief. Doen wat de klant verwacht.
 • -?
 • banner/slide01.jpg
 • banner/slide02.jpg
 • banner/slide03.jpg
 • banner/slide04.jpg